НОВИНИ

Леонардо ди Каприо ще се снима във филм на Куентин Тарантино

Холивудският актьор и носител на "Оскар" Леонардо ди Каприо ще се снима във филма на Куентин Тарантино, проследяващ убийствата, извършени от последователи на Чарлз Менсън, предаде Ройтерс, позовавайки се на "Варайъти".

bnt avatar logo
от БТА
21:08, 13.01.2018
Чете се за: 00:35 мин.
Още
леонардо каприо снима филм куентин тарантино

Ди Каприо няма да се превъплъти в образа на Менсън - един от най-известните американски престъпници на 20-и век. Очаква се носителят на "Оскар" да играе застаряващ актьор. Подробности около все още неназования филмов проект не се съобщават. През ноември миналата година режисьорът Куентин Тарантино, който е и сценарист на филма разкри, че продукцията няма да е биографична, а ще проследи събитията през лятото на 1969 г. Тогава в Южна Калифорния са извършени поредица от жестоки убийства, зад които стоят членове на сектата на Менсън. Сред жертвите е бременната актриса Шарън Тейт.

Чарлз Менсън, който излежаваше доживотна присъда като поръчител на девет убийства, почина през ноември миналата година на 83-годишна възраст. Филмът на "Сони пикчърс" ще излезе на екран на 9 август 2019 г. - точно 50 години след убийствата на Тейт и нейни приятели. "Варайъти" и "Дедлайн" съобщават, че австралийската актриса Марго Роби е получила предложение да се превъплъти в образа на Шарън Тейт. С проекта на Куентин Тарантино се свързват също имената на Том Круз, Брад Пит и Ал Пачино.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Фалшива тревога за приближаваща балистична ракета стресна Хаваите (СНИМКИ)
​Фалшива тревога за приближаваща балистична ракета стресна Хаваите (СНИМКИ)
Гледайте последния епизод на петия сезон на България от край до край
Гледайте последния епизод на петия сезон на "България от край до край"