НОВИНИ

Летни ремонти на пътя: Има ли начин да избегнем кошмарните задръствания

Сериозни ремонти предприе "Агенция пътна инфраструктура" в разгара на лятото. Една от най-популярните дестинации за пътуване - морето, се оказва и едно от трасетата, по които придвижването трябва да се извършва с наистина повишено внимание. Има ли как да избегнем забавянето, когато тръгваме на почивка - вижте отговора и препоръките на автомобилния състезател Владимир Илиев, който гостува в "Денят започва" с полезни съвети към шофьорите.

Тереза Ставрева
от Тереза Ставрева
07:23, 23.07.2018
Чете се за: 00:28 мин.
У нас

Девет са локациите на магистрала "Тракия", на които в момента се извършва реконструкция на пътното платно. Заради ремонтните дейности, при всяка една от тези точки, движението се извършва само в едната лента, така че да работата по реконструкция да се извърши в кратки срокове.

;

Другата магистрала - "Хемус", която е основният път, който свързва столицата със северното ни Черноморие, също през следващите седмици ще прилича повече на строителна площадка, отколкото на скоростен път. Там в момента се извършват ремонти на няколко места.

Затворена за движение заради ремонт е тръбата на Тунел "Витиня" в посока София. Движението се извършва двупосочна в другата, което налага и ограничения в скоростта. Около 36-тия километър на магистралата при виадукт "Коренишки дол", се извършва ремонт на носещите колони. Ремонт е започнал също така и в участъка между Врачеш и Бебреш.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Жена беше убита, а 13 души са ранени при стрелба в Торонто
Жена беше убита, а 13 души са ранени при стрелба в Торонто
Атракция в Париж: 33-годишна акробатка премина по въже на 35 м от земята
Атракция в Париж: 33-годишна акробатка премина по въже на 35 м от земята