НОВИНИ

​Лейди Гага предпочете кварталните барове за промоцията на новия си албум

Лейди Гага ще направи турне в невзрачни квартални барове за промоцията на новия си албум "Joanne" и ще загърби многохилядната публика на арени и стадиони, съобщава Асошиейтед прес.

bnt avatar logo
от БТА
16:45, 02.10.2016
Чете се за: 00:30 мин.
Още
​лейди гага предпочете кварталните барове промоцията новия албум

Турнето на певицата ще започне в сряда, като още не е разкрито името на първия бар, където тя ще се изяви. Но отсега е ясно, че Лейди Гага ще изпълни песните "Perfect Illusion" и "Million Reasons" от новия си албум, който предстои да излезе на 21 октомври.

След това тя ще посети още два бара, на 20 и 27 октомври, като изпълненията ѝ ще бъдат предавани на живо в интернет в страничката на бирата "Будвайзер" във Фейсбук, спонсор на проявите. "Търся интимността на баровете за по-добър контакт с публиката, довери Лейди Гага. Така ще мога да гледам феновете си в очите и да изживея незабравими мигове!"

Името на новия албум на певицата - "Joanna" e в чест на леля ѝ, сестра на баща ѝ, която почива на 19-годишна възраст. Джоана е и второто малко име на Лейди Гага. "Perfect Illusion", първият ѝ хит от предстоящия диск, излезе в началото на септември. Албумът ще съдържа 11 парчета и ще бъде микс от кънтри, фънк и поп.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Протест в Харманли срещу бежанския център в града
​Протест в Харманли срещу бежанския център в града
Десетки стъпкани по време на протест в Етиопия
Десетки стъпкани по време на протест в Етиопия