НОВИНИ

Лейди Гага ще си вземе отпуск след световното си турне

Американската поп певица Лейди Гага оповести, че иска да направи пауза след края на световното си турне, за да обмисли някои неща и да отдъхне, съобщиха Асошиейтед прес и Франс прес.

bnt avatar logo
от БТА
16:42, 09.09.2017
Чете се за: 00:36 мин.
Още
лейди гага вземе отпуск световното турне

"Ще направя пауза, но не знам колко дълга ще е тя", каза певицата на пресконференция в рамките на кинофестивала в Торонто, където се състоя световната премиера на посветения на нея биографичен документален филм "Gaga: Five Foot Two".

Следователно Лейди Гага, чието истинско име и Стефани Джърманота, временно ще преустанови кариерата си през декември, след края на световното й турне "Joanne" (Джоан), което носи названието на новия ѝ албум и името на леля й по бащина линия. Леля й Джоан починала, когато Стефани била 19-годишна.

;

"Трябва да обмисля някои неща, да забавя темпото и да се заема с решаването на някои здравни проблеми - поясни певицата. - Това обаче не означава, че ще загърбя всички креативни проекти."

Лейди Гага наскоро отмени свой коннцерт в Монреал поради ларингит и респираторно заболяване. Тя се разболяла, след като пяла под дъжда в нюйоркския "Сити фийлд" миналата седмица. Певицата няколко пъти е споменавала за борбата си с депресията, за хранителни проблеми и хронични болки през кариерата си. Лейди Гага е издала 5 албума и е спечелила много награди.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Австрийските власти няма да изграждат антитерористични защитни стени
Австрийските власти няма да изграждат антитерористични защитни стени
Румен Радев: Датата 9 септември е единствено повод за помирение
Румен Радев: Датата 9 септември е единствено повод за помирение