НОВИНИ

Лидия Ганева изпя "Вълшебен ден" на гала вечер на "Лайънс Европа Форум"

Лидия Ганева изпълни за първи път пред международна публика песента, с която ще ни представи на детската евровизия. Чаровната изпълнителка изпя "Вълшебен ден" на гала вечер, организирана от най-голямата благотворителна организация в света "Лайънс Европа Форум".

Боряна Благоева
от Боряна Благоева
10:29, 30.10.2016
Чете се за: 00:46 мин.
У нас

Остава по-малко от месец до конкурса на "Детската Евровизия". А нашата малка и талантлива представителка очаква с нетърпение да отиде в Малта.

Лидия Ганева:
Вълнувам се и се притеснявам и от двете по малко. Вълнувам се да се видя с децата, да разгледам Малта, да видя страхотната сцена, да си изпея песента.

Лидия репетира усилено за конкурса и се радва колко добре се приема песента от всички българи.

Организаторите на "Лайънс Европа Форум" вярват, че представянето й на тяхната гала вечеря ще даде повече шансове на Лидия за класиране в детския песенен конкурс.

Петър Маламов - президент на "Лайънс Европа Форум" 2016 в София:
Ще можем да я представим пред над 1 200 чужденци в Зала 1 на нашия Форум, който се провежда в момента. Считаме, че ще има най-малко 1 200 човека, които за първи път ще я чуят, които са и потенциални гласоподаватели за нея и разчитаме, че тя ще ги впечатли.

Членовете на "Лайънс Европа Форум" 2016 в България са горди, че тази година именно София е домакин на събитието за първи път. Това е една от най-старите благотворителни организации в света, създадена преди цял век. Близо 100 млн. души са получили подкрепа от членове на 45 000 клуба в цял свят.

Десет годишната Лидия призна, че се чувства вълшебно да пее пред толкова хора в такава тържествена обстановка. И пожела от сърце на всички деца по света да вярват, че мечтите им ще се сбъднат и никога да не спират да се усмихват.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Специално интервю на президента Росен Плевнелиев за малките репортери на БНТ
Специално интервю на президента Росен Плевнелиев за малките репортери на БНТ
 Млада певица привлече вниманието на Райна Кабаиванска
Млада певица привлече вниманието на Райна Кабаиванска