НОВИНИ

Лидия Ганева се присъедини към "Българската Коледа"

Българският представител в Детската Евровизия тази година - Лидия Ганева се присъедини към благотворителната инициатива "Българската Коледа". Този път кампанията е в подкрепа на децата с тежки хронични заболявания. Кауза, която вълнува и Лидия. Днес тя записа своето послание.

Благой Цицелков
от Благой Цицелков
20:20, 06.12.2016
Чете се за: 00:45 мин.
У нас

На сцената Лидия ще изпълни "Вълшебен ден". Песен, с която малката певица отправя послание за мир, а не войни. И ни връща към вярата в чудеса, припомняйки, че трябва да се обичаме и да приемаме всеки, независимо от различията. Убедена е, че децата, които срещат проблеми и имат нужда от нашата помощ, са много по-силни.

Лидия Ганева: Когато стане нещо лошо в живота на един човек, той става все по-силен и по-силен.

Те не се отказват, те вярват, че рано или късно ще сбъднат своите мечти и ще бъдат като останалите хора, ще бъдат усмихнати всеки ден.

С посланието, че когато сме заедно можем да излекуваме всяка болка - коледната сцена ще срещне десетки изпълнители и артисти, сред които Веско Ешкенази, Николина Чакърдъкова, Люси Дяковска, Преслава, Веселин Маринов, "Фондацията" и не само. В подкрепа на децата ще пеят и много млади таланти, сред тях участвалите в Детската Евровизия Крисия, група Бон-Бон.

Лидия Ганева: Щастлива съм, че ще пея с толкова големи звезди на една сцена, че ще можем да помогнем на много деца, които имат нужда.

Лидия вярва, че много по-ценно е, когато даваш от малкото. Защото така се получава едно голямо богатство, в което всеки от нас е част.

Може да изпратите SMS на номер 11 17, за да подкрепим децата, които имат нужда.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
PISA: Около 40 % от деветокласниците не могат да осмислят информацията в училище
PISA: Около 40 % от деветокласниците не могат да осмислят информацията в училище
Ледът осуети риболова на Гребната база
Ледът осуети риболова на Гребната база