Експлозия е избухнала в метрото в Западен Лондон на метростанция "Парсънс Грийн". По непотвърдени данни има пострадали хора. Броят им не се съобщава, но взривът е предизвикал паника. Свидетели твърдят, че пострадалите имат рани по лицата си. Мястото е отцепено и влаковете са спрени. Въоръжени полицаи са изпратени в райони. Съобщава се за евакуация на пътници от метрото.

© Twitter

На снимки в Twitter се вижда пластмасова кофа, но няма щети по вагона. Засега не се знае какво е причинило взрива. Той е в лондонския район Фулхам, където пасажери от метрото слизат от влака.

Полицията в британската столица съобщи, че е уведомена за инцидент на станция "Парсънс Грийн" в западната част на града. Полицаи вече са на място. Една жена каза пред Ройтерс, че е била ранена при блъсканицата заради избухналата паника. Операторът на лондонското метро съобщи, че влаковете по цялата линия са спрени, предаде Асошиейтед прес.

Според телевизия Скай нюз взривът, избухнал в лондонското метро, е бил сравнително слаб, но е имало паника, съобщи ТАСС.

© Twitter/@Emmastevie1