НОВИНИ

"Лошо момиче" в студиото на "Нощни птици"

Този петък (29 март) от 22:00 ч. вечерното токшоу на БНТ1 „Нощни птици“ ще ни пренесе в света на Седмото изкуство, като ни срещне с новия български игрален филм, продуциран от БНТ - „Лошо момиче“ на Мариян Вълев.

лошо момиче студиото нощни птици
bnt avatar logo
от БНТ
14:25, 27.03.2019
Чете се за: 00:47 мин.
Още

Популярният актьор този път влиза в ролята на режисьор и сценарист, за да разкаже вълнуващата и дълбоко смущаваща история на едно момиче, попаднало в капана на безмилостната действителност, пред която често е най-лесно да затворим очи.

В откровен разговор с водещата Искра Ангелова Мариан ще разкаже за дългия личен и професионален път, който творецът трябва да изстрада, за да пресъздаде света на ъндърграунда, населен с дилъри, лоши момчета и изгубени момичета, по един честен и безкомпромисен начин. Да предупреди за тоталния морален разпад не просто чрез назидание, плод на безкрайни диалози, а чрез визуалните похвати на голямото киноизкуство. Ще ни разкаже и как филмов екип е допуснат за снимки в Националната следствена служба и в залите на Федерацията по художествена гимнастика, където тренират „златните момичета“ на България.

;

За това колко важно е да гласуваш доверие на дебютантите, за да ги превърнеш в звездите на утрешния ден и как се работи с вече големите имена в киното, ще ни разкажат младите актриси Любомира Башева, Елена Телбис и Дария Симеонова.

Заедно с главния продуцент на „Студия Екран“ на БНТ Боряна Пунчева ще разкрием рецептата за това как може да се направи филм, който да изглежда по-скъпот колкото е в действителност. В студиото ще гостуват и един от най-добритемонтажисти у нас и изпълнителен продуцент на „Лошо момиче“ - Нина Алтъпармакова и звукорежисьорът Михаил Дичев, също част от амбициозния екип на продукцията.

Не пропускайте „Нощни птици“ в петък, 29 март, от 22:00 ч. по БНТ1!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Център „Фонд за лечение на деца“ се закрива
Център „Фонд за лечение на деца“ се закрива
БАБХ стартира ваксинацията по въздух на дивите животни срещу бяс
БАБХ стартира ваксинацията по въздух на дивите животни срещу бяс