НОВИНИ

Лудогорец очаква литовския Судува в плейофния кръг на Лига Европа

Шампионът на България Лудогорец изтегли напълно приемлив жребий в плейофния кръг на Лига Европа. Съперник на "орлите" ще бъде литовския Судува, който достигна до тази фаза, отстранявайки последователно отборите на Шахтьор Солигорск (Беларус), Лиепая (Латвия) и Сион (Швейцария). Лудогорец е домакин в първата срещата, която ще се играе на 17 август, а седмица по-късно е и реваншът в Литва.

bnt avatar logo
от Източник: БТА
18:06, 04.08.2017
Чете се за: 00:29 мин.
У нас
лудогорец очаква литовския судува плейофния кръг лига европа

Седемкратният шампион на Европа Милан също изтегли доста лек съперник в плейфния кръг. "Росонерите" се паднаха с македонския Шкендия Тетово, докато другият македонски тим в турнира - Вардар Скопие, ще играе с Фенербахче.

Интересен се очаква да бъде и сблъсък между холандския гранд Аякс и шампиона на Норвегия Розенборг, както и този между гръцкия Панатинайкос и испанския Атлетик Билбао.

Хайдук Сплит, който отстрани Левски във втория квалификационен кръг, ще играе с английския Евертън за място в групите на Лига Европа, а Маритимо, справил се с Ботев Пловдив, ще се изправи срещу Динамо Киев.

Други интересни двойки се очертава да бъдат тези между Цървена звезда (Сърбия) и Краснодар (Русия), както и между Партизан (Сърбия) и Видеотон (Унгария).

Датският Мидтюланд, в който играе Божидар Краев, ще гостува в първата среща на кипърския Аполон Лимасол.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Майки от Благоевград се включиха в Световната седмица на кърменето
Майки от Благоевград се включиха в Световната седмица на кърменето
Край на хартиените билети в градския транспорт?
Край на хартиените билети в градския транспорт?