НОВИНИ

Кино под звездите в София

"София филм фест" за четвърта поредна година ни кани на „Кино под звездите"! Всеки понеделник от 27 юни до 12 септември почитателите на седмото изкуство могат да гледат селекцията от 12 изключителни заглавия в лятното кино до НДК.

Андреа Драганова
от Андреа Драганова
10:22, 18.07.2016
Чете се за: 00:56 мин.
Още

"София филм фест" за поредна година ни показва доброто кино. Интригуващи филми радват киноманите в горещите нощи, всеки понеделник.

Светлана Дамянова, прес офис "София филм фест": В нашата програма сме се постарали да подготвим заглавия, които са били включени в програмата на юбилейното 20-то "София филм фест" издание през месец март, а също така и няколко от заглавията, които предизвикаха особен интерес в изданието София филм фест под звездите миналата година.

Не бива да се пропуска един от специалните акценти това лято - анимационният филм „ПРОРОКЪТ" от Халил Джубран. Историята е увлекателна и за малки, и за големи, и заслужава да стигне до повече хора. Лентата е базирана върху прочутата книга "ПРОРОКЪТ" от поета и мислителя Джубран, като Роджър Алърс - режисьор и на "Цар лъв", успява по много интересен и завладяващ начин да предаде различните притчи в нестандартен анимационен стил. Прожекцията на филма е предвидена за 25 юли.

Светлана Дамянова, "София филм фест"": Искрено се надявам аудиторията, публиката, която идва да остава доволна от филмите, които им предлагаме. И същевременно се надяваме с всяка една следваща година по същия начин, както продължаваме "София филм фест на път" - едно невероятно зареждащо преживяване и една мисия, която "София филм фест" е поела вече за осма поредна година, по същия начин да предлагаме и летни изкушения под звездите за публиката в София.

До 12 септември в понеделниците зрителите ще имат възможност да видят още девет любопитни заглавия, сред които "Солта на земята", "Ма Ма", "Кутия за храна" и "Левиатан". Програмата е разнообразна, а комбинацията от лятно кино, уют и прохлада гарантира приятното прекарване на вечерта.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Спадат нивата на реките Дунав, Янтра и Лом
Спадат нивата на реките Дунав, Янтра и Лом
Заложническата криза в Ереван продължава
Заложническата криза в Ереван продължава