НОВИНИ

Мадона защити изказването си за "взривяване на Белия дом"

Поп певицата Мадона, която каза в изпълнена с нецензурни изрази реч по време на "Похода на жените" във Вашингтон в събота, че си мислела за "взривяване на Белия дом", заяви, че е говорила метафорично, предаде Ройтерс.

bnt avatar logo
от Източник: БТА
07:15, 23.01.2017
Чете се за: 00:28 мин.
Още
мадона защити изказването взривяване белия дом

Речта на Мадона, която беше разкритикувана в социалните медии, накара някои телевизии внезапно да спрат своите преки предавания от похода, привлякъл стотици хиляди хора на демонстрации срещу американския президент Доналд Тръмп в САЩ и на други места по света.

"Аз не съм човек на насилието", каза певицата в Instagram. "Говорих метафорично и споделих два начина, по които да се погледнат нещата - единият предполагаше надежда, а другият предполагаше чувство на гняв и възмущение, което аз лично усещам", заяви тя.

Неприличните ѝ думи по време на похода предизвикаха незабавни критики в социалните медии. В YouTube, където беше качена речта ѝ, някои потребители нарекоха Мадона "зла".

Други изразиха възмущението си от нейните коментари, в които тя каза, че си мислела за взривяване на Белия дом. Някои потребители в Twitter поискаха певицата да бъде разследвана за отправяне на терористични заплахи.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
От Реформаторския блок настояват за Консултативен съвет за национална сигурност
От Реформаторския блок настояват за Консултативен съвет за национална сигурност
Очаква се президентът Румен Радев да представи екипа си
Очаква се президентът Румен Радев да представи екипа си