НОВИНИ

Магазин "продава" плашещата реалност, която предстои след Брекзит

Британска неправителствена организация избра любопитен начин да изрази недоволството си от перспективата за предстоящия Брекзит. В Лондон се появи магазин, носещ звучното име "най-лошата сделка на света". Кои са най-неизгодните и вредни продукти, които можете да си купите там - вижте:

Джанан Дурал
от Джанан Дурал
10:47, 27.11.2018
Чете се за: 00:42 мин.
По света
Кони Хък, комедийна актриса: Дами и господа, неособено тържествено обявявам този Брекзит магазин за отворен! Влезте, но не и ако искате да пазарувате изгодно.

Британците са свикнали със своите вериги магазини за евтини стоки. Този е доста по-различен. Хората, които стоят зад кампанията за референдум за сделката по Брекзит, отвориха свой временен магазин. В него ще намерите инфлация, безработица и храна със съмнително качество.

Кони Хък, комедийна актриса: Приемането го като магазин от бъдещето, защото когато излезем от ЕС, много неща вече няма да подлежат на строги регулации. Може да започнем да внасяме стоки с неясен произход. Като това пиле, в което почти не усещате, че има хлор. Почти. Това са неща, които ще засегнат всички нас и не бива да ги подценяваме.

Цветя, които си купувате директно изсъхнали. Майонеза от ада. Кетчуп, в който няма домати. Всички стоки по рафтовете са както част от плашещата реалност, към която Островът се е отправил, така и проява на тънко британско чувство за хумор. Хората тук обаче се надяват техните управляващи да не допуснат разводът с Брюксел да върви ръка за ръка с "най-лошата сделка на света" и съмнителни стоки, които да попаднат в британските домове.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
АРТ посоки с Галя Крайчовска: Живописни срещи
АРТ посоки с Галя Крайчовска: Живописни срещи
​Доналд Тръмп се похвали, че на младини го сравнявали с Елвис Пресли
​Доналд Тръмп се похвали, че на младини го сравнявали с Елвис Пресли