НОВИНИ

Марадона получи лекарска помощ след победата на Аржентина над Нигерия

Аржентинската легенда Диего Марадона имаше нужда от лекарска помощ след победата на Аржентина с 2:1 срещу Нигерия. Снимки в интернет показаха как Марадона седи на фотьойл с видимо изтощен вид, а лекари го преглеждат и измерват пулса му.

bnt avatar logo
от Източник: БТА
09:20, 27.06.2018
Чете се за: 00:30 мин.
По света
марадона получи лекарска помощ победата аржентина нигерия

Аржентинският вестник Ла Насион написа, че Марадона е имал ниско кръвно налягане. Световният шампион от 1986 година е напуснал стадиона в Санкт Петербург с помощта на няколко човека.

57-годишният аржентинец се държа изключително емоционално по време на победата на "гаучосите" с 2:1 срещу Нигерия. Отборът от Южна Америка се класира за осминафиналите, където ще се изправи срещу тима на Франция.

Диего Марадона направи неприлични жестове с пръсти при втория гол за Аржентина срещу нигерийците в 87-ата минута, дело на Маркос Рохо.
Марадона беше сниман да танцува с жена, облечена в цветовете на Нигерия, преди началото на срещата между двукратните световни шампиони и "суперорлите".

ESPN информира, че Диего Марадона е бил откаран в болница след края на мача, но от ФИФА отказаха коментар по случая. Някои аржентински медии описаха инцидента като уплаха за Марадона, който в продължение на десетилетия се бори със зависимостта си от кокаин.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кукла Барби стана инженер по роботика
Кукла Барби стана инженер по роботика
Новият Съвет към президента ще се фокусира върху проблемите в масовия спорт
Новият Съвет към президента ще се фокусира върху проблемите в масовия спорт