НОВИНИ

Марешки: Не знаем коя е управляващата коалиция

На национално ниво ние не знаем коя е управляващата коалиция и никой не смее да зададе този въпрос. Това заяви в студиото на "Още от деня" лидерът на партия "Воля" Веселин Марешки. Обединени патриоти и ГЕРБ нямат мнозинство в парламента и никой не знае с кого управляват те, допълни политикът.

bnt avatar logo
от БНТ
18:42, 25.09.2019
Чете се за: 00:41 мин.
У нас

Марешки коментира и оспорваните дебати в парламента днес по повод промените в НПК, касаещи отпадането на съкратеното съдебно следствие.

Веселин Марешки, лидер на "Воля": Убийците са си убийци и няма как да им опрощаваме каквото и да било, да ги съветват адвокатите да си признават и така да смекчават своята вина. Кой каквото си е надробил, това да си сърба.

Относно предстоящите местни избори, Марешки заяви, че очаква за партията си две големи постижения - победа поне в един областен град и минимум балотаж за кандидат за кмет в София инж. Пламен Христов.

Марешки беше категоричен, че информацията, че смята да се кандидатира за кмет на София, е била чиста шега. Аз съм си варненец, не си сменям през шест месеца адресната регистрация, заяви политикът.

Той коментира и кандидатурата си за водач на листа за Общинския съвет във Варна, като заяви, че не смята да се връща в града и ще продължи да бъде в парламента като депутат и лидер на парламентарно представена партия.

Веселин Марешки, лидер на "Воля": Имам прекалено много фенове във Варна, аз не мога да ги подведа и съм направил листа за общинския съвет. Хората в нея ще свършат работата, аз не мога да свърша цялата работа.

Вижте целия разговор с Веселин Марешки във видеото!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Британският парламент отново се събра на заседание
Британският парламент отново се събра на заседание
Безплатно мобилно приложение помага на бъдещи майки
Безплатно мобилно приложение помага на бъдещи майки