НОВИНИ

Мария Илиева: За мен е чест да изиграя Ваня в мюзикъла "Оркестър без име"

Оставаме... със сигурност и то с ясното съзнание, че ценностите и идеалите трябва да присъстват. Това каза в студиото на "Още от деня" певицата Мария Илиева, която ще изиграе ролята на Ваня в "Оркестър без име" - историята от малкия екран, най-популярният и обичан български филм, който се завръща като най-големия мюзикъл, поставян някога у нас. Борис Радев е режисьор и копродуцент на мюзикъла, а премиерата е на 1 ноември в "Арена Армеец".

bnt avatar logo
от БНТ
19:53, 20.03.2017
Чете се за: 00:33 мин.
Още

Борис Радев и Димитър Дамянов ме поканиха да изиграя Ваня - тази роля е емблематична, тя е знакова, вдъхновяваща и е направена жива от най-големите творци на българското съвремие, казва Мария Илиева и допълва: "Безкрайно много обичам таланта на Мария Каварджикова, а също и Маргарита Хранова, която пее песента по музика на Борис Карадимчев и текст на Александър Петров - изобщо цялата тази комбинация от обстоятелства, толкова прекрасни знаци на съдбата и поканата ме направи много щастлива и освен предизвикателство е и голяма чест за мен".

Мария Илиева, певица: Вярвам, че достойнството, благородството, умението да прощаваш са много важни, за да имаш качеството на личността, което обещава трайно присъствие и смисъл и това ме вдъхновява. Правя хубави мои лични препратки с този образ от житейския ми опит. Всъщност може и по честния начин да успееш, може и по-трудно, в някои моменти и по-предизвикателно и обезверяващо, но ако отстояваш себе си и останеш верен на собствените си идеали, в крайна сметка винаги успяваш.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Риск от туберкулоза в Европа заради миграционния натиск
Риск от туберкулоза в Европа заради миграционния натиск
Благотворителен обяд за деца бежанци
Благотворителен обяд за деца бежанци