НОВИНИ

Масови проверки на пътя в Благоевград

Масови проверки на пътя в Благоевград. Пътните полицаи се включват в операция Едуард в Европейския ден без жертви на пътя. На ключови за трафика места днес бяха спирани нарушители. Анализите на пътната полиция сочат, че масово катастрофите стават заради лошата дисциплина на пътя. Кои са най-честите нарушения на пътя провери екипът ни в Благоевград, който днес днес проследи проверката на патрулите.

bnt avatar logo
от Боряна Черганова
20:20, 21.09.2016
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

Само за няколко минути по един от най-натоварените булеварди в Благеовград бяха спрени двама нарушители на пътя – шофьори без предпазни колани.

Методи Методиев
"Аз карам камион, международен шофьор съм."

"Как можахте да си позволите без колан тогава?"

Методи Методиев
"Какво да ви кажа, нямам коментар."

"Рискувате собствения си живот и този на останалите участници в движението. Коланът е измислен за това и има ефект от него."

Янко Малаков
"Набързо се качих и сега ще слезнех тука и просто не съм го сложил, не че има някаква причина реална. По принцип това ми се случва много редко и това е единия от случаите, в които ми се случи, така че колан постоянно ползвам, но винаги има първи път, за който си плащаш."

50 лева струва безразсъдното отношение към правилата за движение на тези шофьори, но при други обстоятелства можеше да коства човешки живот сочи статистиката.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Няма вариант за сега Мустафа да бъде върнат на майка му
Няма вариант за сега Мустафа да бъде върнат на майка му
Непреодолимите различия на господин и госпожа Смит
Непреодолимите различия на господин и госпожа Смит