НОВИНИ

Бебе "1980" роди бебе "2017"

Майка и бебе делят един и същи рожден ден с разлика 37 години! Вижте историята на първото бебе, родено през 2017 година в Исландия!

Теодора Гатева
от Теодора Гатева
20:53, 03.01.2017
Чете се за: 00:36 мин.
Още
Катрин: "Всичко стана много бързо. Бяхме тук 25 минути преди полунощ, а той се роди 3 минути след 12. Всичко мина добре и ето го!"

Катрин е майката на момченцето, което изплаква в исландския град Селфос броени минути след настъпването на 2017 година. За радост на таткото, който е от Литва - и тя, и бебето са добре. Той тежи 3 килограма и половина и е висок 51 и половина сантиметра. Така майка и син ще делят един и същи рожден ден, защото И Катрин е първото за годината бебе, но през 1980 година и също е била водеща новина в местната преса. Не го очаквахме на връх Нова година, с усмивка казва Катрин.

Катрин: "Шегувахме се, че може да е първото бебе на годината, но никой не вярваше, че това наистина ще се случи, беше толкова сюреалистично."

Явно обаче момченцето е бързало да се появи на бял свят и да се прревърне в най-големия подарък на родителите си.

Катрин: "Хората винаги помнят рождения ти ден. Че съм родена на този ден и съм била на първите страници на някои вестници. Но иначе си е нормален рожден ден."
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Започна ски сезонът на Витоша
Започна ски сезонът на Витоша
80 години от създаването на шедьовъра Герника от Пикасо
80 години от създаването на шедьовъра "Герника" от Пикасо