НОВИНИ

Майки на деца с увреждания: Извинението на Валери Симеонов е изпросено

Изпросено извинение, така майките на децата с увреждания определят думите на вицепремиера Валери Симеонов от тази сутрин.По-рано през деня в храм "Покров Богородичен - Всех скорбящих радост" в столицата беше отслужен и молебен за децата с увреждания и техните семейства. Протестите ще продължат до подаване на оставката на Валери Симеонов, категорични са майките на децата с увреждания.

Цанка Николова
от Цанка Николова
12:18, 24.10.2018
Чете се за: 00:22 мин.
У нас
Вера Иванов, майка на дете с увреждания: Той продължава да се държи безобразно, вчера нарече хората, които протестират "тюрлюгювеч", нарича децата ни недъгави с изкривени деформирани крайници. Унизително ми е да повтарям думите му, Това показва отношението му към хората с увреждания и ние не видяхме да се извини към тях за това, което им причини. И смятаме, че на такъв пост не може да бъде такъв човек, това не може да е лицето на държавата. Извинението прозвучава като изпросено, той и днес нарече децата ни инвалиди.
Диана, майка на дете с увреждане: Молих се за този ден и се радвам, че днес с Божието благословение пътищата ни ще бъдат разтворени и ще се постигнат нашите желания.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Изтеглиха числата за рекордния джакпот в САЩ
Изтеглиха числата за рекордния джакпот в САЩ
Не се очаква съюзниците от НАТО да разположат още ядрени оръжия в Европа
Не се очаква съюзниците от НАТО да разположат още ядрени оръжия в Европа