Медицинският университет е победителят в конкурса на Община Варна за най-красива външна коледна украса. В надпреварата участваха и много варненски семейства, които показаха украсените си домове.

Варна

За да направи празниците по-уютни и светли, за втора поредна година Община Варна обявяви конкурс за най-красива външна коледна украса. Тази година най-много гласове спечели Медицинският университет.

Десислава Георгиева- “Дирекция култура и духовно развитие” в Община Варна
“За мен е радостно, че първото място печели Медицинският университет във Варна, второто място е за Учебен център "Bell Education", а третото място е за Икономическия университет - Варна.”

Освен университетите, езиковите и бизнес центровете в конкурса за най-красива коледна украса се включиха и много варненци.

Десислава Георгиева- “Дирекция култура и духовно развитие” в Община Варна: “В категорията частни лица първо място е за Нели Борилсавова. Второ - за Христо Христов, трето - за Пламен Градев. Първото място е спечелено на базата на най-много харесвания на фейсбук страницата на инициативата. Благодарим на БНТ2 за медийното партньорство ".

Организаторите на инициативата са категорични, че заради активното участие на варненци конкурс за най-красива коледна украса на жилищна или обществена сграда във Варна ще има и тази година.