Ново проучване, посветено на нагласите към кралското семейство, показва, че Меган Маркъл - бъдещата съпруга на принц Хари, се радва на по-голяма популярност сред британците от херцогинята на Кембридж Катрин, пише в. "Дейли стар".

© снимки: БТА

Интересът към 36-годишната актриса от САЩ, прочула се с ролята си в сериала "Костюмари" се засили, след като през ноември миналата година беше оповестен годежът ѝ с британския принц. С наближаването на сватбата им през май Меган Маркъл редовно попада във фокуса на общественото внимание и медиите.

Резултатите от проучване на VoucherCodesPro, обхванало над 2300 британци, показват, че годеницата на принца се радва на по-голяма популярност от утвърдената британска икона, херцогинята на Кембридж Катрин.
Каква е причината актрисата от САЩ да е по-близка до сърцата на британците? Съдейки по отговорите на участниците в допитването, жителите на Острова ѝ симпатизират защото преди това е била актриса (31 процента), защото е земна (14 процента) и защото е феминистка (11 процента).

Меган Маркъл отстъпва по популярност сред британците единствено на бъдещия си съпруг принц Хари, с когото "свързани" се чувстват 32 процента от сънародниците му. Годеницата му е посочена от 29 процента от участниците в допитването. С по 15 процента следват принцеса Биатрис и херцогът на Единбург Филип. Херцогинята на Кембридж Катрин е получила едва 13 процента от гласовете.

​Меган Маркъл празнува с приятелки преди сватбата си с принц Хари​

​Меган Маркъл празнува с приятелки преди сватбата си с принц Хари​

Меган Маркъл днес е поканила близките си в луксозен спа курорт за моминско парти преди сватбата с британския принц Хари на 19 май, съобщиха в. "Сънди...