Херцогинята на Съсекс Меган Марклъ взе изненадващо решение за предстоящото раждане на първото си дете, съобщава в. „Дейли мейл“. Съпругата на принц Хари отказа да се довери на лекарите на Кралица Елизабет Втора, които определи като „мъже в костюми“ и ще роди под грижите на собствен екип, воден от жена лекар.

© БГНЕС

Гинеколозите Алън Фратинг и Гай Торп – Бийстън, който е най-добрият експерт по високорискови бременности, изродиха и трите деца на херцозите на Кеймбридж Уилям и Кейт. Те са сред най-добрите специалисти в света, но никой от двамата няма да присъства на раждането на Меган, която „любезно“ отказала услугите им.

Разбира се лекарите на кралицата по протокол не могат да бъдат изцяло изключени от раждането и вероятно ще се намесят „в случай, че нещо се обърка“.

Източник, близък до херцозите на Съсекс заяви, че Меган и Хари не мислят да спазят и друга традиция – да позират с новороденото пред медиите веднага след раждането. Според тях това не било наложително, тъй като бебето няма да е директен наследник на британския престол.

Вероятно раждането ще бъде оповестено с кратко съобщение, а по-късно ще бъде публикувана снимка. Според близки на Меган тя не намира за необходимо след раждането да става и да се облича официално за няколко медийни снимки, само защото „хората си мислят, че трябва да го направи.“

Принц Хари и Меган Маркъл искат детето им да учи в американско училище

Принц Хари и Меган Маркъл искат детето им да учи в американско училище

Херцогът и херцогинята на Съсекс искат бъдещото им дете да учи в американско училище, съобщава Контакт мюзик. Кралската двойка, която се ожени през ма...