НОВИНИ

Мелания Тръмп за грубите изказвания на съпруга си

Съпругата на Доналд Тръмп - Мелания - даде първото си телевизионно интервю след излъчването на аудиозаписа от 2005 година с участието на републиканския кандидат за президент на Съединените щати. В него той отправя изключително груби коментари по адрес на редица жени, които отприщиха вълна от възмущение.

Георги Петров
от Георги Петров
08:27, 18.10.2016
Чете се за: 00:58 мин.
По света

Мелания Тръмп призна, че думите на съпруга ѝ са били обидни, но заяви, че е приела извинението му, отправено към семейството му и към цялата американска нация.

Мелания Тръмп: "Тези думи бяха обидни за мен и изключително неподходящи. Той ми се извини, аз приех неговото извинение и ние продължаваме напред."

Когато бе запитана за мнението ѝ относно атаките на нейния съпруг срещу семейството на Хилари Клинтън и коментарите му относно изневерите на нейния съпруг Бил, тя го оправда напълно.

Мелания Тръмп: "Те започнаха от самото начало на кампанията. Те решиха да използват снимката от дните ми като модел. Сякаш това ме прави неприемлива Първа дама. Това беше от дните ми като модел и аз се гордея от труда, който положих тогава."

Междувременно твърденията на Доналд Тръмп, че Хилари Клинтън може да е използвала наркотични вещества, за да поддържа висок тонуса си на предизборите дебати между двамата, бяха коментирани с насмешка от Белия дом.

Джош Ърнест, говорител на Белия дом:

- "В събота Доналд Тръмп изказа предположение, че кандидатите за президент трябва да бъдат тествани за наркотици. Какъв е отговорът на Белия дом?"
- "Значи ми казвате, че кандидатът, който подсмърчаше постоянно през първите два дебата, обвинява другия, че взима наркотици? Това е любопитно развитие на неговата кампания."
- "Това означава ли, че смятате, че подсмърчането, което Вие описахте, може да се е дължало на..."
- "В никакъв случай."
- "В такъв случай какво точно имате предвид?"
- "Просто се опитвам да се позабавлявам малко. Всички сте толкова сериозни днес."


Третият пряк дебат между Хилари Клинтън и Доналд Тръмп ще се проведе на 19-ти октомври от Университета на щата Невада в Лас Вегас. Последните социологически проучвания дават преднина от шест процента на Клинтън пред нейния противник.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Тежко остава състоянието на децата, пострадали при катастрофата край Враца
Тежко остава състоянието на децата, пострадали при катастрофата край Враца
Космическата капсула Сигнус беше изстреляна към МКС
Космическата капсула "Сигнус" беше изстреляна към МКС