Премиера за малки и големи в Театър „София“. Спектакълът „Мери Попинз“ среща зрителите със забавната и вълнуваща история на семейство Банкс и ги среща с най-странната гувернантка Мери Попинз.

София

Свят на магическо приключение, което може да ни направи малко по-добри и да ни накара да се замислим за силата на обичта и семейството.

Мила Банчева - актриса
"Родителите са винаги с децата си и трябва да преживяват заедно с тях магиите. Може би едните ще разберат едната страна на магиите по един начин, децата - по друг."
Анастасия Събева - режисьор
"Toва, че сме пораснали не означава, че уроците за децата не важат и за нас. И обратното, че ние нямаме някакви уроци, които да учим по повод децата, по повод възрастните."

Екипът на представлението е от млади и талантливи театрали, а двама от тях правят дебюта си на голямата сцена именно в него.

Ивелин Николов - актьор
"Каквото вярваш, че е, то е. Това искаме да покажем на децата, че... вярват ли в техния си свят, той е реалност."
Радина Боршош - актриса
"Ние се занимаваме с направата на много вълшебства, така че се надявам да въвлечем всички деца в тях и да ги научим, че те сами трябва да ги създават, защото, ако те сами не ги създават, то никой няма да може да ги създаде."

Сценографията и костюмите на Андреа Паунова - Ада прави магията на представлението за малки и големи още по-реалистична. Премиерата на "Мери Попинз" е тази събота - 18 февруари.