НОВИНИ

Михаил Миков подава оставка като председател на парламентарната група на БСП

Подавам оставка като председател на Парламентарната група на "БСП лява България", заяви пред журналисти досегашният лидер на БСП Михаил Миков след закриване на заседанието на 49-я Конгрес на партията. Той обясни, че новият председател на БСП Корнелия Нинова е в правото си да предложи и ново ръководство на парламентарната група.

bnt avatar logo
от БТА
15:33, 08.05.2016
Чете се за: 00:23 мин.
У нас
михаил миков подава оставка председател парламентарната група бсп

По никой начин няма да затрудня новия председател, включително и при предаването на "Позитано", заяви Миков. Оставам социалист, каза той и допълни, че не е обиден и приема нещата спокойно.

"Знам, че в живота не може само да печелиш, трябва да се научиш и да губиш, важното е да го правиш с достойнство, а да не печелиш, използвайки недостойни средства", заяви той. Миков пожела на добър път на Корнелия Нинова.

Искам да благодаря на делегатите, че ме освободиха от една изключително тежка отговорност, заяви Миков. Той благодари на екипа си, на членовете на Изпълнителното бюро, на Националния съвет. Искам да благодаря и на онези, които ги наблюдавам, че се увъртат вече около новия председател, което е естествено за политиката, допълни той.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Бременна жена е простреляна в корема в село Скравена
Бременна жена е простреляна в корема в село Скравена
50 убити и над 70 ранени при голяма катастрофа в Афганистан
50 убити и над 70 ранени при голяма катастрофа в Афганистан