НОВИНИ

Михаил Миков: БСП стои стабилно

В този момент на световна нестабилност да демотивираш полицаите с "реформа" за да спестиш 65 млн. лв. не е полезно. Това заяви в студиото на "Още от деня" лидерът на БСП - лява България Михаил Миков.

михаил миков бсп стои стабилно
bnt avatar logo
от БНТ
18:35, 08.04.2016
Чете се за: 00:35 мин.
У нас

Според Миков, здравеопазването става по-скъпо. Пълен хаос в сектора, трупане на задължение на болниците и печалби в частните. Още преди 15 години здравето се превърна в стока, лекарите не са мотивирани и търсят препитанието си в чужбина. Лекарският протест е индикатор за това, допълни той.

Изчезналите пари от касата на БСП са от вноски от народните представители от поне 2-3 парламентарни групи назад. Само една жена е имала достъп до тази каса, която се намира в партийната централна на "Позитано". Прави се ревизия за да се установи каква е точната сума, която липсва. Комисия от петима народни представители проучва къде са парите.

По думите му има подмладяване на председателите на общински съвети от левицата. Делегатите на конгреса също се обновяват, ще се случи и в изпълнителното бюро. Има ръст в подкрепата само на БСП, управляващите партии губят подкрепа, според последните социологически проучвания.

БСП няма да се забави с кандидатурата си за президент. След конгреса, веднага се заемаме с това, подчерта Миков. Няма друга политическа сила вляво, освен БСП. Партията стои стабилно и гледаме напред.



Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Самоуки ромски музиканти пазят традициите на етноса
Самоуки ромски музиканти пазят традициите на етноса
​Автобусните превозвачи са в стачна готовност
​Автобусните превозвачи са в стачна готовност