НОВИНИ

Милен Михов, ВМРО: Проблемите в Обединени патриоти идват от личностни амбиции

От ВМРО призоваха партньорите си от ГЕРБ и Обединените патриоти да работят за изпълнението на техни приоритети за управлението на страната. Според партията трябва да има напредък в разумни срокове и само това би осмислило тяхното участие във властта. Депутатът от ПГ на Обединените патриоти доц. Милен Михов гостува с коментар в Сутрешния блок на БНТ1.

bnt avatar logo
от БНТ
07:32, 23.01.2019
Чете се за: 00:28 мин.
У нас
Милен Михов, ВМРО: Ние искаме да вкараме гориво в системата, отново Обединените патриоти да работят и да бъдат решаващ фактор в управлението на страната.

Проблемите в коалицията ни идват от личностни амбиции, стремежи за налагане и доминации, допълни депутатът.

Милен Михов, ВМРО: Проблемът в Обединените патриоти рефлектира и в отношенията с ГЕРБ. Първо обаче трябва да подредим собствения си двор, за да бъдем решаващ фактор в управлението.

Ние искаме няколко много важни неща - мерки срещу циганската престъпност, разрешаване на проблемите на българите в чужбина и облекчаването на процедурите за получаване на българско гражданство, както и въпросът със социалната несправедливост, допълни още представителят на ВМРО.

Ние искаме да бъдем заедно, работим активно. Така Михов коментира въпроса кога ще стане ясно дали Обединени патриоти ще излъчат общи кандидатури за предстоящите евроизбори.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Схемите с ТЕЛК - Механизмът на работа с документи е основен фактор за корупция
Схемите с ТЕЛК - Механизмът на работа с документи е основен фактор за корупция
Ученици от Трекляно може да останат без отопление в класните стаи
Ученици от Трекляно може да останат без отопление в класните стаи