Министърът на регионалното развитие Петя Аврамова заяви, че лично ще провери случая с невъзстановените пари за неиздадена винетка в Пазарджик.

Велико Търново

Във Велико Търново тя заяви още, че има редица такива случаи на платени, но неиздадени винетки в периода между 1 и 4 януари, кагато блокира връзката между системата за разплащане и Пътната агенция.

Министър Аврамова допълни, че на по-голямата част от хората, които са подали жалби до Регионалното министерство, средствата вече са възстановени.

Петя Аврамова, министър на регионалното развитие и благоустройството: Действително има хора, които са платили два и три пъти винетка, така че ние приемаме документи на всички, които в това време имаха проблем с плащанията, минава процедура в Агенция "Пътна инфраструктура" и възстановяваме средства на голяма част от тези, които имаха този проблем са възстановен средствата и продължаваме да възстановяваме средства.
Потребители сигнализират за нов проблем с електронните винетки

Потребители сигнализират за нов проблем с електронните винетки

Повече от 2 месеца след официалното представяне на новата електронна винетка проблемите на потребителите продължават. Екипът ни тръгна по следите на в...