НОВИНИ

Министър Спас Попниколов ще разчита на компетентност и съдействие

Ще разчитам на Вас, на Вашата компетентност и съдействие, за да продължи нормалната работа на министерството и да проведем нормални и честни избори. Това е заявил днес служебният министър на регионалното развитие и благоустройството Спас Попниколов при приемането на поста от досегашния министър Лиляна Павлова, съобщиха от пресцентъра на Министерството.

bnt avatar logo
от БТА
16:58, 27.01.2017
Чете се за: 00:33 мин.
У нас
министър спас попниколов разчита компетентност съдействие

Министерството се поема от експерт и професионалист, което ми дава удовлетворението и спокойствието, че го предавам подредено и експертно, с много постигнати резултати и отчет за това какво сме заварили и какво сме направили, е казала министър Павлова. Министър Спас Попниколов познава по-голяма част от директорите и служителите. Уверена съм, че не само няма да има забавяне на работата, а ще има спокоен и плавен преход към провеждането на предсрочните избори, е допълнила тя. Павлова е благодарила на екипа на министерството за професионализма и експертността.

Министър Спас Попниколов и Лиляна Павлова са се обединили около приоритетите, по които следва да работи министерството, а именно задълженията на Главна дирекция "Гражданска регистрация и административно обслужване" във връзка с произвеждането на предсрочните парламентарни избори, проектите за развитие на пътната инфраструктура с приоритет изграждането на АМ "Струма" в участъка през Кресненското дефиле, изпълнението на Оперативна програма "Региони в растеж" 2004 - 2020 и програмите за териториално сътрудничество, водната реформа, както и програмата за саниране, която вече е с увеличено финансиране и е отблокирана.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ученици пресичат натоварен булевард заради неизползваем подлез
Ученици пресичат натоварен булевард заради неизползваем подлез
​Напусна ни народната певица Бойка Присадова
​Напусна ни народната певица Бойка Присадова