НОВИНИ

Конкурсът "Мис Вселена" завърши с трагедия

С трагедия завърши тазгодишното издание на конкурса "Мис Вселена", който се проведе в Лас Вегас, щата Невада. Автомобил се вряза в група хора пред хотел "Париж" малко след шоуто. Загинали са трима души, а 33-ма са ранени.

bnt avatar logo
от БНТ
08:35, 21.12.2015
Чете се за: 00:27 мин.
Още

Зад волана на колата е имало жена, която първо избягала от местопрестъплението, но малко по-късно се предала на полицията. Според някои данни в колата е имало и тригодишно дете. Жената дава проба са алкохол в кръвта. Полицията изяснява обстоятелствата около случилото се.

Самият конкурс преди това също не мина без инциденти. Носителка на титлата "Мис Вселена 2015" стана 26-годишната Пия Алонсо Вурцбах от Филипините. Преди това обаче водещият на конкурса огласи погрешно името на победителката като първо посочи за нова "Мис Вселена" представителката на Колумбия.

21-годишната Ариадна Гутиерес бе вече с корона на главата, когато конферансието се извини, че е разчел грешно името от дадения му плик. Гутиерес стана втора в престижния конкурс. Трета се нареди представителката на Съединените щати - 27-годишната Оливия Джордан.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Тежка верижна катастрофа на автомагистрала Люлин. Млад мъж леко е пострадал
Тежка верижна катастрофа на автомагистрала "Люлин". Млад мъж леко е пострадал
Над 90 души в неизвестност след свлачището в Китай
Над 90 души в неизвестност след свлачището в Китай