НОВИНИ

​Мишел Обама и Бионсе са сред номинираните за наградите "Уеби"

Първата дама на САЩ Мишел Обама и суперзвездата Бионсе са сред номинираните за 20-ите награди "Уеби", отличаващи най-доброто в интернет. Призовете се присъждат в 42 категории, сред които за сайтове, реклама и медии, онлайн видео, мобилни сайтове и приложения, и социални медии.

bnt avatar logo
от БТА
10:27, 06.04.2016
Чете се за: 00:23 мин.
Още
​мишел обама бионсе сред номинираните наградите уеби

Сред номинираните тази година е първата дама на САЩ Мишел Обама. Номинацията й е за участието й в музикалния клип "Go to College", в който съпругата на президента на САЩ рапира в името на образованието. Суперзвездата Бионсе и популярната момчешка група "Уан дайрекшън" са номинирани за официалните им уебсайтове.

Сред претендентите за тазгодишните награди "Уеби" са също Снапчат, Нетфликс, "Нешънъл джиографик", телевизия HBO, "Холивуд рипортър", Кендрик Ламар, Уикенд, Риана, Джеймс Кордън. Носителите на 20-ите годишни награди "Уеби", които се присъждат от Международната академия за дигитални изкуства и науки, и на отличията "Гласът на публиката", определяни от "жури" от интернет потребители, ще станат известни на 26 април. Призьорите ще бъдат почетени на церемония в Ню Йорк на 16 май.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Повече пари от данъци в Общината в Дупница
Повече пари от данъци в Общината в Дупница
​Млечните храни на закуска улесняват отслабването
​Млечните храни на закуска улесняват отслабването