Жестоко убийство в столичния квартал "Младост" - млад мъж с наркотична зависимост е заподозрян в убийството на 42-годишната си майка.По-късно през нощта заподозреният е избягал с влак от София и е задържан на жп гарата в Горна Оряховица.

София Горна Оряховица

Във вторник 21-годишният мъж пристигнал в София от Варна с майка си. Дошли в столицата, за да започне лечение в клиника за наркомании. Настанили се в жилище на семейство със същия проблем. Убийството е извършено на следващата сутрин.

Емилия Русинова, градски прокурор на София: Имало скандал между жертвата и нейния син, чути са били викове от типа, че няма пари.

След скандала синът се качил във влака "София - Русе", а тялото намерил техен познат.

Задържаха сина на убитата в "Младост" жена

Задържаха сина на убитата в "Младост" жена

Задържан е заподозреният за убийството на жена в столичния квартал "Младост". Той е 21 годишен мъж и според източници на БНТ е син на жертвата.Уличен...

Полицията разпитала приятели на мъжа. От разговорите им в интернет разбрали посоката, в която е избягал. Задържан е на жп гарата в Горна Оряховица.

Георги Хаджиев, директор на СДВР: Лицето дава изключително нелогични, неясни обяснения, които са продиктувани най-вероятно от приемането на наркотични вещества.

Синът има множество криминални регистрации, а дни преди убийството е опитал да ограби казино във Варна.