НОВИНИ

Младен Маринов: Разпитахме над 200 лица по случая с Иво Никодимов

В студиото на „Денят започва“ главният секретар на МВР Младен Маринов заяви, че през изминалата нощ са били разпитани над 200 лица, които са в контингента на заподозрени, определен от показанията на пострадалия журналист от БНТ Иво Никодимов.

bnt avatar logo
от БНТ
08:25, 26.07.2017
Чете се за: 00:27 мин.
У нас

Младен Маринов добави, че подобен вид престъпления без видим мотив са най-трудни за разкриване. Той се обяви против „популистки мерки“ като това да разположи ненужно много полицаи в тази част на Борисовата градина.

Младен Маринов, гл. секретар на МВР: Имаме профил на извършителите - определен по начина на действие и мотива. Предстои много работа да прегледаме различни видео записи.
;

По въпроса с арестуваните наскоро лица по обвинение за трафик на хора, сред които е член на НФСБ, партия от коалицията на Обединените патриоти, Младен Маринов заяви, че групата е била наблюдавана в продължение на два месеца, а след като са събрани достатъчно доказателства, органите на реда са направили нужните стъпки.

Той отказа да коментира колко са групите, които МВР наблюдава за трафик на хора, защото това е класифицирана информация.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Музеят в Сандански получи безценен експонат
Музеят в Сандански получи безценен експонат
Иво Никодимов: Нападателите ми бяха млади момчета, на около 20 години
Иво Никодимов: Нападателите ми бяха млади момчета, на около 20 години