Младо семейство с дете на годинка и седем месеца загина на магистрала "Тракия". Инцидентът стана късно снощи край Сливен.

Сливен

Колата, с която е пътувало семейството, била спряла в аварийната лента с включени аварийни светлини, когато друг автомобил ги удря отзад. Шофьорът на втората кола е в шок в сливенската болница, под полицейска охрана. Взети са му кръвни проби за алкохол и наркотици в кръвта. Разследването на инцидента продължава.


ст. инспектор Диян Митев, "Пътна полиция" - Сливен: По първоначални данни около 2:30 часа на АМ "Тракия" на 267 км е настъпило тежко ПТП с участието на 2 автомобила с варненска регистрация, като единия автомобил е престоявал в аварийната лента с включени аварийни светлини. Вторият автомобил го застига и го блъска, вследствие на което настъпва ПТП, в резултат на което са загинали на място тримата, които са били в автомобила, който е престоявал. Водачът на другия автомобил е ранен и откаран в сливенската болница... бил е в шок. Не е разбрал какво се е случило - предполагаме, че може би е заспал на волана, за да се движи в аварийната лента.