НОВИНИ

Едни от най-добрите коафьори с грандиозен спектакъл в София

Грандиозен коафьорски спектакъл покори почитателите на красотата и стила снощи. Едни от най-добрите професионалисти в България показаха актуалните тенденции за 2017-та година. Розовото и светлосиньото в косите са абсолютният хит за сезона. Вечерта беше тематична и премина под знака на една звезда! Коя - разказва Андреа Драганова.

Андреа Драганова
от Андреа Драганова
12:34, 06.10.2016
12244
Чете се за: 00:42 мин.
Още

Спектакълът беше вдъхновен от филма "Селена", а в ролята на главната героиня латино дивата Селена се превъплъти нашумялата поп изпълнителка - Дара. Тя пя на сцената със специално подбрана визия. Цялата концепция за шоуто беше на Елена Стефанова.

Елена Стефанова - организатор и сценарист на шоуто: Всъщност ме вдъхнови идеята да го съчетаем с филм, тъй като съм завършила НАТФИЗ и киното си остава моята страст.
Дарина Йотова - певица: Откривам с Джон Траволта и закривам с "К'во не чу" и ще бъде много готино, защото се вижда промяната на поколенията първо с тази песен, която е по-стара и пак е бърза и красива, но ретро и след това махаме всичко и ставаме цветни и щастливи в новото време!

Тенденциите в прическите бяха показани от водещи коафьори в страната. Ако искате да бъдете в крак с модата - боядисайте се в ярки цветове - това съветват специалистите!

Милен Илиев - коафьор: Една от най-актуалните, най-интересните тенденции, която за първи път съм сигурен, че български фризьор е представял, това е пиксел техниката - боядисване на пиксели. Другото, което е актуално и ще го покажем в момента, това са цветовете - розово и светлосиньо.

Водещ на събитието беше актьорът Бойко Кръстанов. А за пренасянето на артистичната атмосфера от филма на сцената допринесоха и танцьорите от "Денс Стейшън".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Борисов: Турция трябва да остане стратегически партньор на Европа
Борисов: Турция трябва да остане стратегически партньор на Европа
Започва първият фестивал за нова музика от Испания и Латинска Америка
Започва първият фестивал за нова музика от Испания и Латинска Америка