НОВИНИ

Mомиче нападна 75-годишна жена в дома й в Русе

17-годишно момиче нападна възрастно семейство в дома им в центъра на Русе. По думите им, тя е била в нетрезво състояние. Тийнеджърката е счупила прозореца, нахлула е в стаята и започнала да души 75-годишна жена, която е инвалид.

bnt avatar logo
от Венета Николова
15:30, 24.08.2018
Чете се за: 00:48 мин.
У нас
mомиче нападна годишна жена дома русе

Антоанета и Лука още не могат да се съвземат от случилото се. Възрастната жена, която е трудноподвижна, разказа, че около 4 часа се събудила от блъскане по входната врата. Видяла, че е момиче и помислила, че има нужда от помощ и отворила.

Антоанета Аркалиева: И като се изправи – силно лъха на алкохол. Върви зад мен и влиза и аз вече виждам, че не мога да се оправя и отворих на мъжа ми вратата и почнах да му викам моля ти се, звъни на полицията. Тя като чу полицията, тръгна оттук, ама значи като лъвица, като сърна прескочи оградата.

Съпругът веднага позвънил на тел. 112 и излязъл в края на улицата да чака полицаите. През това време обаче нападателката атакувала отново къщата - строшила стъклото на прозореца и нахлула в стаята.

Антоанета Аркалиева: И ми вика: ще те убия, и ме хвана за врата, тогава само викам Божичко. Тя ме блъсна и аз паднах, всичко ми е убито, но най-вече душата.
Лука Аркалиев: Като отидох да я видя, тя лежи. Помогнаха ми полицаите и я вдигнахме. Жена ми е в шок, аз също.

За щастие, Антоанета Аркалиева се е разминала само с натъртвания и синини по тялото. Възрастните хора си обясняват агресията на младата жена и с вероятна употреба на наркотици.

Антоанета Аркалиева: Не съм виждала такива очи. Аз вече си отивам, но децата ни трябва да растат в здрава среда, да няма наркотици.

Полицаите, които пристигнали на място, успели бързо да заловят нападателката в района. Проверката по случая продължава. В нея участва и инспектор от Детска педагогическа стая.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Брюксел търси трайно решение за мигрантите от кораба Дичоти
Брюксел търси трайно решение за мигрантите от кораба "Дичоти"
Испанското правителство разреши ексхумирането на Франциско Франко
Испанското правителство разреши ексхумирането на Франциско Франко