НОВИНИ

Московски: Няма заяждане между кабинета и президента

Няма заяждане между кабинета и президента, по-скоро има допълване по темата с въздушните коридори, каза в "Още от деня" министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски.

bnt avatar logo
от БНТ
19:28, 10.01.2018
Чете се за: 00:30 мин.
У нас
Ивайло Московски - министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията: Идеята на въздушната линия до Одеса е, че има голяма българска общност там. Това са полезни политики за държавата, улесняват и бизнес, и туризъм, и комуникацията между самите български общности.

Транспортният министър коментира и проблема със замърсяването на въздуха и старите коли.

Ивайло Московски - министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията: Голяма част от старите коли минават на технически преглед с катализатри, после ги премахват, за да бъдат хванати, трябва да се използва някакъв мобилен начин. В момента минава сериозна проверка на всички технически пунктове. От април или май месец цялата информация при измерването на вредните газове ще бъде директно предавана първо към устройството на техническия пункт и директно към автомобилна администрация. Ще има и камера, за да се провери дали се лъже.

Вижте целия разговор във видеото.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
София под блокада заради старта на Европредседателството
София под блокада заради старта на Европредседателството
Цените на имотите във Варна се покачват
Цените на имотите във Варна се покачват