НОВИНИ

Мотористи и манекенки в Милано за най-голямото изложение на две колела (ГАЛЕРИЯ)

От столица на модата, италианският град Милано се превърна в столица на мотоциклетите. Между 8 и 13 ноември всичко тук напомня за любовта към моторите, още на летището намираш реклами на „Love to ride” - първо издание на изложението в „la Rinascente“. Салонът е номиниран за най-добър в света за 2016 г. и се намира на известния площад Дуомо. Събитие беше посветено на вселената на две колела, на което хора от цял свят се запознаха с тенденциите сред най-мощните машини.

bnt avatar logo
от Калин Дацов
14:20, 14.11.2016
Чете се за: 00:51 мин.
Още
Мотористи и манекенки в Милано за най-голямото изложение на две колела (ГАЛЕРИЯ)

Най-голямото международно мотоциклетно изложение EICMA 2016 се проведе в Панаирния център Fiera Milano Rho и представлява интерес, както за специалисти в бранша, така и за почитатели на мотоциклетите. Тази година изложението беше под мотото „Мотоциклетите, които никой не е виждал досега“. На едно място бяха събрани всички световни производители.

;

Специално обособените зони на панаира тази година бяха следните:

  • E-bike, Start Up e Innovation, Temporary Bikers Shop, Eicma Custom – за висококачествени ръчноизработени мотоциклети, Eicma Safety Area и MotoLive Arena.

В салоните на панаирния център бяха изложени и скутери, АТВ-та, моторни шейни, моторолери, електромотоциклети, велосипеди, иновативни мини автомобили, подходящи за натоварената градска среда, мото екипировки, части за мотоциклети, масла и др.


;

За поредна година интересът беше огромен и стотици се тълпяха пред касите за билети. За щастие организацията е на ниво, за да няма струпване хората се пропускат на групи и след 10 минути се сдобиваме с желаните билети. "Добре дошли" в света на мотоциклетите. Можеш да се докоснеш до най-новите модели на световните производители като Honda, Kawasaki, Yamaha, BMW, Ducati, Triumph, чаровните италиански скутери Vespa и много други. Там дори Harley Davidson разрешават на обикновения човек да се качи на култовите им мотоциклети и да помечтае или ако може да си го позволи - да реши да си закупи такъв.

;

Някои си тръгват с нов мотоциклет, а други с тежки торбички с рекламни материали и брошури. Но и двата типа хора са водени от любовта си към високите скорости и адреналина.

;;
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
123 сигнала за нарушения са подадени в прокуратурата в изборния ден
123 сигнала за нарушения са подадени в прокуратурата в изборния ден
Румен Радев на първа среща с президента Росен Плевнелиев (ВИДЕО)
Румен Радев на първа среща с президента Росен Плевнелиев (ВИДЕО)