НОВИНИ

"Междузвездни войни: Епизод 7" най-добър филм на наградите на MTV

На пищна церемония от студията на "Уорнър Брадърс" в Бърбенк, Калифорния, бяха раздадени ежегодните филмови награди на MTV. Голямата награда за най-добър филм спечели седмия епизод от сагата "Междузвездни войни", озаглавен "Силата се пробужда".

bnt avatar logo
от Георги Петров
09:06, 11.04.2016
Чете се за: 00:42 мин.
Още

Режисьорът Джей Джей Ейбрамс и младата звезда на филма Дейзи Ридли приеха наградата от името на целия екип на филма и благодариха на хората, гласували за тях в конкуренцията на други касови хитове като "Джурасик Свят", "Отмъстителите: Ерата на Ултрон" и "Дедпуул".

ДЕЙЗИ РИДЛИ: "Благодаря ви, MTV, и всички, които гласуваха за нас! Толкова много хора работиха по направата на този филм, хора, които работиха далеч от семействата си, жертваха времето си, за да вложат цялата си енергия в този филм, и всички ние сме толкова благодарни. Много ви благодаря!"

Наградите за най-добра мъжка и женска роля отидоха съответно при Леонардо Ди Каприо и Чарлийз Терон за ролите им респективно в "Завръщането" и "Лудия Макс: Пътят на яростта". "Дедпуул" спечели наградите за комедийно представяне за ролята на Райън Рейнолдс като главния герой и за най-добра схватка за сблъсъка между него и злодея Аякс, изигран от британеца Ед Скрейн.

Суперзвездата Крис Прат спечели отличието за най-добро екшън представяне за ролята си в "Джурасик Свят", докато Уил Смит получи приз за цялостно творчество. Церемонията, водена от комикът Кевин Харт и Дуейн Джонсън "Скалата", бе изпъстрена с редица музикални представяния и посетена от множество звезди от света на шоубизнеса.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Кейко Фухимори печели първия тур на президентските избори в Перу
​Кейко Фухимори печели първия тур на президентските избори в Перу
Как да преборим пролетната умора чрез качествени храни?
Как да преборим пролетната умора чрез качествени храни?