НОВИНИ

„MTV представя Варна Бийч 2017“

„MTV представя Варна Бийч 2017“. Това ще бъде най-голямо музикално събитие в България през настоящата година. В средата на лятото, Южният плаж в града ще посрещне най-горещите имена от световната поп и ди джей сцена. Кметът на Варна Иван Портних се включи активно при представянето на проекта.

БНТ2-Варна
от БНТ2-Варна Мартин Николов / Илко Илиев
21:00, 01.03.2017
Чете се за: 00:49 мин.
У нас

15 юли, събота, е денят, в който Варна и България ще влязат в обектива на световните медии. Един ден на плажа, повече от 12 часа музика, световни изпълнители и десетки хиляди фенове от страната и чужбина. Така с няколко думи може да бъде описано музикалното събитие на 2017 година.

Робърт Куирк, президент на ROQU Media
"Във Варна ще дойдат едни от най-добрите изпълнители. Няма да се ограничим само с едно голямо име, а с няколко, което ще превърне събитието в истински плажен фестивал. Също така ще поканим за участие и най-добрите български поп артисти.”

Проектът „MTV представя Варна Бийч 2017“ ще донесе не само международна слава на Варна и България, а също така ще бъде много полезен и за местния бизнес.

Иван Портинх, кмет на община Варна
"Един голям плюс за града ни, защото всички ще бъдат в крайна сметка бенефициенти от положителните ефекти на това събитие.“

За плажния фестивал ще бъде направен филм, който ще бъде излъчен по света от водещи международни музикални телевизионни канали.

Робърт Куирк, президент на ROQU Media
"Най-интересната част от събитието, може би и най-важната е да вдъхнови и да мотивира младите хора на България и да им даде нещо, с което да се гордеят. За това и подготвяме специални проекти, съвместно с българските студенти.“

През този месец ще станат ясни световните имена, които ще стъпят на варненския плаж в средата на лятото. Билетите ще бъдат пуснати в продажба на 31 март.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Допълнителни вагони и места в дните около 3 март
​Допълнителни вагони и места в дните около 3 март
Сняг и температури до 20 градуса през март
Сняг и температури до 20 градуса през март