Тази формула на управление не е добре за страната, а от там означава, че не е добре и за ДПС. Виждаме как лични нападки изместват аргументите - при това положение, държавността липсва. Това го казвам с болка. Това заяви в "Панорама" председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

Карадайъ коментира и промените в закона за приватизация, за които имаше обвинения, че са лобистки. По думите му, обикновено реформите и законопроектите се внасят от МС, а в последната година наблюдаваме модел на проби и грешки, без управляващиите да полагат усилия да ги разяснят на гражданите.

В публичното пространство нямаше дебат по този законопроект, много се бързаше, категоричен е Карадайъ.

Законопроектът на Делян Пеевски за медиите е публичен, целите и предметите му са ясни, така че не създаваме проблем с него. Това коментира председателят на ДПС по повод новия закон на депутата и издател на вестници.

Мустафа Карадайъ: Какъв е проблемът да има прозрачност в медиите - напротив, с този закон ние ще преодолеем дадени проблеми и лъжи в публичното пространство.

И още - защо председателят на ДПС влезе в противоречие с Цветан Цветанов от ГЕРБ, вижте целия разговор във видеото!

Карадайъ: Толерантността, мирът и заедността нямат алтернатива

Карадайъ: Толерантността, мирът и заедността нямат алтернатива

На традиционния събор в свещената местност "Баба Конду" край търговищкото село Божурка лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ разкритикува смяната на турскит...