НОВИНИ

Музей на борбата отвори врати днес в ямболското село Маломир

Експонатите в него проследяват развитието на този спорт в селото и спечелените шампионски титли от състезателите за почти век. Сред най-известните борци от Маломир са четитрикратния европейски шампион, категория 52 кг., Байо Баев и кондиционния треньор на националния отбор Тодор Гълъбов. Инициативата на кмета на селото за създаване на музея е подкрепена от народния представител от ямболски регион Волен Сидеров.

bnt avatar logo
от БНТ
21:11, 21.09.2018
Чете се за: 00:21 мин.
У нас

В Маломир лидерът на Атака оповести новината, че от началото на следващата година сградата, известна като новата болница, ще бъде довършена.

Волен Сидеров, народен представител: Имам категоричното уверение от премиера, имам не само уверение, вече има и проект. Болницата започва да се строи от началото на другата година и аз ще бъда ангажиран да проследя как ще мине поръчката, дали ще се строи качествено. Знам, че огромен въпрос беше за Ямбол тази болница и с натиск, убеждения, с притискане, ако щете, успях да издействам. Пак един косвен отговор на въпроса защо сме в управляващата коалиция. Ако бях в опозиция, нямаше да стане.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Автобус се запали в движение в столицата, пострадали няма
Автобус се запали в движение в столицата, пострадали няма
Четиридневен траур обяви президентът на Танзания
Четиридневен траур обяви президентът на Танзания