НОВИНИ

МВР: Битов скандал е причината за престрелката в Слънчев бряг

Остава тежко състоянието на ранения Димитър Желязков, известен повече като Митьо Очите след снощната стрелба в Слънчев бряг. Цяла нощ продължи огледът на мястото. Полицията все още издирва участници в масовото меле, станало в района на дискотека "Айсберг".

bnt avatar logo
от БНТ
08:13, 09.06.2016 (обновена)
Чете се за: 00:36 мин.
У нас

Първо за БНТ главният секретар на МВР Георги Костов обясни, че снощната стрелбата, при която има един убит бодигард и тежко е ранен Митьо Очите, става въпрос за спречкване през деня за паркомясто между управителя на заведението, в което стана стрелбата и млад мъж от обкръжението на Очите, който живее на семейни начала с дъщеря му.

Вечерта Димитър Желязков и голяма група от неговите хора влизат в заведението и в следствие на спречкването е убит бодигард на Очите, самият той е тежко прострелян, има още двама ранени, обясни пред БНТ главният секретар на МВР Георги Костов. Полицията е иззела бойно и газово оръжие.


;
Георги Костов, главен секретар на МВР: Има задържани на място в района на инцидента 2 лица, 1 от които е вероятният извършител на убийството на телохранителя на Димитър Желязков и 1 лице от обкръжението на Желязков. Установени са множество лица, участвали в конфликта, в момента текат оперативно-издирвателни мероприятия на територията на 5 области на България. В момента 7 са лицата, участвали в конфликта. Надявам се до края на деня картината да бъде сглобена в нейната цялост.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Улично платно в Отава пропадна
Улично платно в Отава пропадна
Лепеница - различната пещера на България
"Лепеница" - различната пещера на България