НОВИНИ

МВР издирва 3 изчезнали деца от дом от семеен тип

Полицията издирва 3 деца, изчезнали от дом от семеен тип в жк. "Люлин". Това съобщиха от СДВР на Фейсбук страницата си.

bnt avatar logo
от Пенка Ангелова Диана Миткова
17:48, 08.10.2016
Чете се за: 01:01 мин.
У нас

Децата са в неизвестност от 7 октомври, когато тръгнали за училище, но така и не стигнали до учебното заведение, а вечерта не се прибрали в дома. Това съобщи за БНТ шефът на СДВР Младен Маринов. Той каза още, че сектор "Издирване" и група издирване на районното управление на 9-то районно в столицата работят по сигнала, подаден от директорката на дома. Всеки, който има допълнителна информация за децата, може да сигнализира на тел. 0888 851 591 или 02/98 25 54 или в най-близкото поделение на МВР.

От дома споделят, че подобно изчезване не е честа практика за децата им.

Младен Маринов, директор на СДВР: Към момента нямаме данни нещо насилствено да им се е случило и нещо лошо, но продължаваме издирването по възможните адреси, където могат да бъдат открити. Ако имаме нова информация, ще ви уведомим. Във възрастта, в която са те между 14 и 16 години, имаме и други такива случаи. Слава Богу, винаги приключват с намиране и се оказва, че са излязли по различни такива техни си причини.

Първото дете, Димитър Христов Методиев (13 години), е висок около 160 см, с къса черна коса, продълговато мургаво лице, нормално телосложение. Облечен е с тъмно сини дънки, тъмно синьо яке и носи черна раница.

Второто дете, Мая Валериева Пенчева (13 години), е висока около 160 см, с дълга до раменете тъмно кестенява коса, бяло продълговато лице, нормално телосложение, облечена е с бял клин.

Третото дете, Иванка Зоркова Димитрова (14 години), е висока около 160 см, с дълга кестенява коса до раменете, бяло продълговато лице, облечена е с черен клин с розов кант, розов суичър и носи лилава раница.

Хората, които искат да помогнат с допълнителна информация за тях, могат да сигнализират на тел. 0888 851 591 или 02/98 25 54 (Христов) в най- близкото поделение на МВР, или на лично съобщение на страницата на Facebook.

;
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
В Германия издирват потенциален атентатор
В Германия издирват потенциален атентатор
Ураганът Матю отслабна до буря от първа категория
Ураганът Матю отслабна до буря от първа категория