НОВИНИ

МВР издирва мъж, съпричастен към грабежа на обменно бюро в Шумен (СНИМКИ)

Девет дни след наглия обир на обменно бюро в Шумен, полицията потърси съдействие от гражданите за разпознаване на мъж, съпричастен към грабежа. Органите на реда разпространиха снимки, а от обменното бюро представиха на БНТ кадри от наглия обир посред бял ден.

bnt avatar logo
от Здравка Русева
17:42, 20.02.2020
Чете се за: 00:34 мин.
У нас

Полицията призовава всеки, който разпознае мъжа да информира полицията при гарантирана анонимност на тел.: 054 800-588 и 054 877-221, на имейл shumen@mvr.bg или в най-близкото поделение на МВР.


На 11 февруари минути след отварянето на бюрото влезли двама маскирани мъже. Единият съборил на земята служителката, вързал я и през цялото време държал лицето й към земята. Другият попитал къде са парите и отмъкнал 5000 лева, 1000 турски лири и малко евро.

Ден по-рано мъжът от кадрите е посетил чейндж бюрото. Охранителната камера е заснела лицето му, но той е с шапка и слънчеви очила. Служителката разпознала един от крадците по акцента.

Служителка от обменното бюро: Акцентът той е като тип руски, може да са украинци, молдовци, румънци, всякакви. Такъв тип акцент се усети, но си спомних, че един човек е влизал само за информация. Затова им казах да прегледат записите от предния ден. И акцентът, който беше същия, оттам може би се сетих.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
3-годишно дете е с опасност за живота, има съмнения за системно малтретиране
3-годишно дете е с опасност за живота, има съмнения за системно малтретиране
Радев: Атаките в Ханау са пореден тежък удар срещу свободата
Радев: Атаките в Ханау са пореден тежък удар срещу свободата