НОВИНИ

​МВР издирва 28-годишен мъж по подозрение с двойното убийство в София

МВР издирва 28-годишния Кристиян Николов Гочев от София. По източници на "По света и у нас" той е свързан с двойното убийство на възрастни баща и дъщеря в кв. "Хаджи Димитър". Днес сутринта двамата бяха намерени убити в апартамента си по особено жесток начин. По-рано днес Румяна Арнаудова, говорител на главния прокурор заяви, че заподозряният за убийството е наркозависим и има психически отклонения.

bnt avatar logo
от БНТ
17:06, 28.07.2016
Чете се за: 00:27 мин.
У нас

Издирваният мъж е около 187 см, с нормално телосложение. Има татуировки на двете си ръце, стигащи до врата, на ушите носи флешове. Умоляват се хората, които разполагат с информация за мъжа или къде може да бъде открит, да сигнализират на тел.: 112, 02/982 06 14 или в най-близкото поделение на МВР при гарантирана анонимност.

По рано днес пред камерата на "По света и у нас" Румяна Арнаудова заяви, че основният заподозрян за двойното убийство е син на убитата жена и внук на убития мъж.

Той страда от психично заболяване - шизофрения. Има данни, че лицето е наркозависимо. Допуска се, че наркозависимостта е отключила психичното заболяване.

Убийството е извършено по особено жесток начин - с мачете и други режещи инструменти, като има много прободни рани в телата на починалите, каза още Арнаудова.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Президентът приветства решението на КС относно референдума на Слави Трифонов
Президентът приветства решението на КС относно референдума на Слави Трифонов
Главният архитект на Пловдив запазва поста си
Главният архитект на Пловдив запазва поста си