НОВИНИ

МВР няма данни, които да потвърждават версията на Стайко Стайков за отвличане

До момента нямаме данни, които да потвърждават версията на Стайко Стайков, че е бил отвлечен. Това заявив отговор на журналистически въпрос вътрешният министър Младен Маринов на ГКПП "Капитан Андреево".

bnt avatar logo
от БТА
15:30, 30.01.2019
Чете се за: 00:27 мин.
У нас
мвр данни потвърждават версията стайко стайков отвличане

"Колегите от СДВР работят по случая, включени са и служители на ГДБОП. При всяко ново обстоятелство, което да потвърди такава версия, ще бъдете информирани", каза още Маринов.

Той обясни , че няма официални данни синът на бизнесмена Миню Стайков, който според разследващите е замесен в схема за нелегални цигари и ДДС измами, да е напускал страната.

Пострадалият, по думите на вътрешния министър, е твърдял пред органите на разследването, че не е в състояние, което да му позволи да дава данни на полицията.

Маринов уточни, че в момента, когато това е възможно, ще се разговаря с него за да се изяснят всички факти и обстоятелства около неговото отсъствие и ще му се даде възможност да посочи други данни по отношение на твърденията му.

Относно опита на частни лица да поемат охраната на пострадали министърът заяви, че МВР-болница е достатъчно добре охранявано здравно заведение.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Започна посещението на президента Румен Радев в Лисабон
Започна посещението на президента Румен Радев в Лисабон
Георги Терзийски поема председателството на Агенция Пътна инфраструктура
Георги Терзийски поема председателството на Агенция "Пътна инфраструктура"