НОВИНИ

МВР поде внезапна проверка в Слънчев бряг

Внезапна проверка на контролно-пропускателните пунктове в курорта Слънчев бряг се провежда в момента от министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова. По-късно тя ще направи развод на нощната смяна от командировани служители на Жандармерията и на екипите от данъчни инспектори.

bnt avatar logo
от Веселин Григоров
22:51, 27.08.2016
Чете се за: 00:30 мин.
У нас
мвр поде внезапна проверка слънчев бряг

На входа на курортния комплекс министър Бъчварова се срещна с ръководителите на командированите жандармеристи, за да се запознае с обстановката в курорта. На първото КПП двамата служители докладваха, че рано тази сутрин са задържали джепчии, които откраднали чанта от плажа тази сутрин. В момента продължават следствените действия. Може би става дума за много изпечени крадци.

Бъчварова се запозна с жандармеристите. Попита ги какви са условията им на работа. Стана ясно, че не всички притежават таблети. Бяха им обещани таблети, за да могат веднага да правят справка с базата данни и да бъдат по-оперативни.

Очаква се към 23:30 министър Бъчварова да направи преглед и развод на нощната смяна от командированите жандармеристи и полицаи, заедно с инспектори от НАП. От началото на лятото правят ежедневни проверки на всички заведения и увеселителни пунктове в курорта. Поради тяхната активна дейност оборотът се вдигна с десетки милиони само за месец.

Какви ще са резултатите от проверката тази вечер предстои да разберем.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Румяна Бъчварова направи проверка на заведения в Слънчев бряг
Румяна Бъчварова направи проверка на заведения в Слънчев бряг
Пожар гори във вилната зона в Казанлък
Пожар гори във вилната зона в Казанлък