МВР работи по всички версии във връзка с отравянето на оръжейния търговец Емилиян Гебрев. В това увери днес министърът на вътрешните работи Младен Маринов.

По случая има издадена европейска заповед за разследване, която вече е изпратена на западните партньорски служби, а досъдебното производство е възобновено.

Младен Маринов - министър на вътрешните работи: Уверявам ви, всичко което може да се направи, се прави по изясняване на всички факти. Нито една версия не изключваме до момента, в който не бъде отхвърлена от събраните факти и обстоятелства. Казах ви, образувано е досъдебно производство за опит за убийство срещу неизвестен извършител на този етап.

В Кюстендил вътрешният министър откри реновираната сграда на Областната дирекция на полицията. Извършеният ремонт ще даде достъп на хората в неравностойно положение до всички услуги на МВР. В процес е оборудването на всеки полицейски служител със средства за лична защита и за въздействие в критични ситуации, съобщи Младен Маринов.

Политическите коментари по темата "Скрипал-Гебрев"

Политическите коментари по темата "Скрипал-Гебрев"

Коментарите по темата "Скрипал-Гебрев". Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов изключи възможността да става въпрос за "солова...