МВР разпространи снимки на дрехи, открити в близост до намерените трупове в района на Негован. Чрез снимките полицията моли за съдействие гражданите по случая с тежкото престъпление. Вече шести ден самоличността на убитите е неясна, а сигнали, които да помогнат в разследването, все още няма.

Мъж на възраст между 65 и 75 години. И жена между 45 и 55. Това е единствената информация за двамата убити,намерени в района на Негован. Все още никой не е подал сигнал за изчезнали хора, които да влизат в тези възрастови граници. Затова полицията публикува снимки на откритите в района вещи и моли гражданите за съдействие.

Комисар Димитър Кошов, Криминална полиция: Ако им се струват познати и могат да сметнат, че са на техни близки, роднини, приятели, съседи - да ни насочат по най-бързия начин да подадат сигнал на телефон 112 или към най-близкото поделение на МВР.

Сигнали се приемат и във Фейсбук страницата на МВР. И там снимките могат да бъдат разгледани.

Комисар Димитър Кошов, Криминална полиция: Като анонимността им е гарантирана на гражданите.

Дрехите може и да не са на убитите и да са нарочно сложени на мястото на убийството, допускат разследващите.

Въпреки това, полицията напомня, че дори и малко съдействие от страна на гражданите би било от полза за разплитане на цялата история. Защото следите към убитите ще отведат към следите на убиеца.

Останките край Негован са на мъж на 60-70 г.

Останките край Негован са на мъж на 60-70 г.

Вече е категорично изяснено,че тялото намерено в района на водоем до село Негован е на мъж на възраст между 60 и 70 години, съобщи за "По света и у н...