НОВИНИ

МВР разширява периметъра на издирването на Стоян Зайков от Костенец

МВР разширява периметъра на издирването на Стоян Зайков, съобщи на брифинг министърът на вътрешните работи Младен Маринов.

bnt avatar logo
от БГНЕС
15:52, 21.05.2019
Чете се за: 00:27 мин.
У нас
мвр разширява периметъра издирването стоян зайков костенец
Младен Маринов, министър на вътрешните работи: Сигурността наистина е скъпо нещо. Но ние сме длъжни да защитим гражданите и да издирим извършителя на тежкото престъпление. Предприехме действия по защита съвместно с прокуратурата на евентуално застрашени лица, които са имали отношения – както семейни, така и спорове в миналото, с евентуалния извършител. Те са евакуирани и не се намират на територията на Костенец.

Вътрешният министър допълни, че все още не е готова експертизата за оръжието, намерено в пчелин, а изследването на ДНК профили все още продължават.

Младен Маринов, министър на вътрешните работи: Към момента не можем да твърдим, че това е оръжието, с което е извършено второто убийство. Получаваме много сигнали, които ежедневно проверяваме – от най-различно естество, включително такива, които мога да определя като злонамерени. Затова искам да призова да не се пускат злонамерени сигнали.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Борисов: Магистралата между Варна и Търговище ще е готова до октомври догодина
Борисов: Магистралата между Варна и Търговище ще е готова до октомври догодина
Първо заседание на испанския парламент
Първо заседание на испанския парламент